Bijles in je Regio


Bijles voor elk niveau

Over ons

De oprichter van Bijles in je regio heeft jarenlange ervaring met het geven van (bij)lessen. Zo hebben wij ervaring in het geven van lessen aan kinderen van de middelbare school en geven wij één-op-één bijlessen. Ook geven wij huiswerkbegeleiding op onze locatie.

Bijles in je regio staat voor kwalitatief goede lessen voor een betaalbare prijs. Wij geven onze bijlessen op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Naast school zijn er nog veel meer dingen die je liever doet of moet doen. Daarom geven wij niet alleen bijles, maar helpen we je ook met het maken van een planning. Onze lestijden zijn flexibel, zodat er tussen alle bezigheden door altijd een moment te vinden is voor bijles.

Onze docenten zijn niet alleen geselecteerd op hun vakkennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en motiverende kwaliteiten. Zij zullen er dan ook alles aan doen om de vakken op een duidelijke en op een zo'n leuk mogelijke manier aan te bieden. Daarnaast studeren al onze docenten zelf ook. Dit heeft vele voordelen: De docenten hebben de stof nog vers in het geheugen, zij kunnen zich goed in de leerling verplaatsen en zij weten precies tegen welke moeilijkheden leerlingen aan lopen.

Klaar om te beginnen?

© Copyright Bijles in je Regio - All Rights Reserved